Home » events

Events

Aankomende event's zoals, fotoshoots, workshops of een paaldans kamp worden op deze pagina benoemen en omschreven. Wil je een workshop volgen en heb je al een groep dan kan dit ook op aanvraag. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste events? Volg ons dan op Instagram. https://www.instagram.com/acrobatic_dreams_1/ 

Workshops 

Monkey winter special !

Een leuke en gezellige middag met meerdere workshops en verschillende instructors in een winter thema. Op 21 februari 2021 vindt dit plaats. 
Er worden meerdere workshops gegeven zoals: pole shapes, hoop champion tricks, twerk en flex and stretch al deze leuke workshops worden gehouden in 's-Gravenmoer (omgeving Breda). Kan je niet de hele dag? Geen probleem! Je kan er ook voor kiezen om aan een van deze workshops deel te nemen of de halve dag mee te draaien. Wil je meer weten? Ga dan nu naar de website https://www.flexmonkey.nl/collections/flexmonkey-polecamp-paaldanskamp-aerial-hoop-kamp-polefitness-workshops-en-kleding-passen/products/flexmonkey-winter-special 

 

Wil jij een workshop voor jezelf en je vrienden? Dat kan zeker ook! voor meer informatie ga in overleg en stuur een e-mail naar demibrama@hotmail.com 

Powder Photoshoot 

In de Herfst vakantie van 2020 hebben met succes voor het eerst een (powder) fotoshoot gehouden  in de studio. We zijn nu bezig met het ontwikkelen voor super leuke nieuwe fotoshoots.  Heb jij interesse om ook een keer mee te doen aan een leuke en gezellige middag alleen of met vrienden, laat het dan weten door een e-mail te sturen naar demibrama@hotmail.com . Houd het instagram account van acrobatic dreams in de gaten voor de nieuwe updates  

Foto's Powder Photoshoot 

Dream Competition 

Hoi allemaal, zoals jullie waarschijnlijk al hebben gezien organiseer ik een event voor mijn examen opdracht. Ik wil graag een paaldans wedstrijd organiseren, dus bij deze: Dream Competition!

De wedstrijd is op zaterdag 22 Mei, er zijn 2 categorieën, jeugd 10 tot 16 en volwassen 16+. De inschrijfkosten zijn 25,- euro per persoon. Meedoen aan Dream Competition is op eigen risico. 

REGELS

Muziek:

- De muziek moet tussen de 2 min en 2:30 min zijn.

- De muziek moet netjes geknipt worden. 

- Bij inleveren van de muziek moet je naam en categorie in de titels zetten.

- De muziek mag zowel instrumentaal als met zang zijn in MP3 formaat. 

Kleding:

- Kleding moet passen bij de act 

- Kleding moet kruis, billen en borsten bedeken met een andere kleur dan huiskleur.

- Er mag wel huidskleur gebruikt worden alleen niet op een van de boven genoemde plekken. 

- Kleding moet worden goedgekeurd door de organisatie.

Props:

- Er mogen props worden gebruikt tijdens de act, vraag hier altijd toestemming voor.

- Props moeten binnen 60 sec kunnen worden opgebouwd en binnen 60 sec na de act moet het podium weer helemaal netjes zijn. 

- Er mogen geen hakken of pleasers gedragen worden.

- Kleding die uitgetrokken wordt tijdens de act mag, maar stuur een video op naar de organisatie voor goedkeuring. 

Thema:

Vertel jouw droom, wens of doel aan het publiek.

- Als jij dat wil kunnen we voor jouw optreden een kort verhaaltje voorlezen over je act.

Algemenen regels:

- De kleding, props, muziek moeten worden goedgekeurd door de organisatie. 

- Meedoen aan Dream Competition is op eigen risico.

Locatie: 

De wedstrijd word gehouden in studio Acrobatic Dreams. De exacte afmetingen van het podium worden later gepost op deze facebook pagina. 

Danspalen:

- 4 meter brass palen van Sunpoles 

- Vanuit het publiek is links static en recht is de spinning pole.

Opnames:

- De organisatie zorgt voor de video opnames die na de wedstrijd op het youtube kanaal van acrobatic dreams worden gepost. 

- Wil je je video niet op youtube hebben, geef dit dan aan en dan versturen we hem via de mail naar jou. 

- Er mogen video's, vlogs, foto's, instagram story's gemaakt worden tijdens de wedstrijd, zorg er dan voor dat er geen mensen herkenbaar in beeld staan die dat niet willen. En tag dreamcompetition_2021 en gebruik #dreamcompetition_2021 

Aanmelden: 

Wil je meedoen aan Dream Competition, super leuk!

schrijf een e-mail naar dreamcompetition@hotmail.com met daarin:

- Je naam 

- Je leeftijd en categorie 

- En versturen maar!

Daarna zal je een antwoord ontvangen van mij met de te volgen stappen.

Vrijwilligers:

Sta je liever niet op het podium maar vind je het wel leuk om mee te helpen bij een paaldans wedstrijd? Dat kan, word dan vrijwilliger en kom bijvoorbeeld palen poetsen, helpen backstage of iets anders doen. Heb je hier interesse in, stuur dan een e-mail naar dreamcompetition@hotmail.com en vermeld dat je meer wilt weten over het vrijwilligers werk.

Publiek:

Door COVID-19 kan ik niet zeker zeggen hoe de protocollen en regels zijn in mei. Ik denk dat de wedstrijd zonder publiek zal zijn, mocht publiek wel mogelijk zijn. Dan laat ik dat zo snel mogelijk weten en start de kaarten verkoop. 

COVID-19 

Kan de wedstrijd niet doorgaan vanwege COVID-19 dan kijkt de organisatie naar de beste oplossing, dit kan zijn dat we de wedstrijd verplaatsen of af lassen. Mocht het gebeuren dat de wedstrijd afgelast wordt dan krijgen de deelnemers het inschrijfgeld terug.