Home » info lessen

Informatie lessen

Wil je graag eerst een proefles doen, dat kan natuurlijk. Stuur in dit geval gewoon een e-mail zoals in het hoofdstuk "ik schrijf mij in" omschreven staat en noem erin dat je eerst een proefles wilt doen. 

Onze lessen gaan meestal in blokken van 8 maar voor de volwassenen hebben we meerderen optie's van 2 lessen of van 1 les. In het schema hieronder kan je de verschillende prijzen zien.  Wil je je aanmelden les dan ook het hoofdstuk: ik schrijf mij in. 

les prijzen
kinder 7 t/m 16 voor 8 lessen a 75 min max 8 kinderen 75,-
volwassen 16+ voor 8 lessen a 90 min 100,-
volwassen 16+ voor 2 lessen a 90 min 27,50-
volwassenen 16+ voor 1 les a 90 min 15,-
opentrainingen p.p. a 120 min 8,50

aanmelden 

Ik meld mij aan! De data van de lessen zijn te ontvangen via de mail kijk in het hoofdstuk: ik schrijf mij in voor meer informatie. 

Wedstijdopstelling 

Wij hebben in Acrobatic Dreams nieuwe danspalen. We hebben Sun Pole's dit zijn de danspalen die ze gebruiken op de wereldkampioenschappen van de IPSF ( Internationale pole sport Federation ). Deze danspalen zijn 4 meter hoog en staan 3 meter uit elkaar exact het zelfde als de WK en NK opstelling. Dit is optimaal voor het trainen voor de Nederlands kampioenshappen. Er is genoeg ruimte rondom de danspalen om je gehele choreografie te oefenen zonder muren te raken! Daarnaast kunnen wij je choreografie opnemen en op een (groot) TV scherm laten afspelen zodat je extra goed kan kijken naar je verbeter punten. 

Wat moet ik meenemen naar een les paaldansen?

Heb je besloten te gaan paaldansen ? Dan is het handig om iets te drinken mee te nemen in je sport tas, voor kleding is een kort sport broekje en een sport topje prima, voel je je daar nog niet zo comfortabel in?  Dan kan je altijd een tank top daar over heen aan doen.  

In de studio staat dethol waarmee we de palen schoon maken er liggen ook schoonmaak doeken voor je handen en de paal, maar neem wel een eigen handdoek mee zodat je ook voor meer grip op anderen pleken kan zorgen. Naast dethol kan je ook nog anderen middelen gebruiken dit is echter niet bij de les inbegrepen, dit kan je zelf aanschaffen maar ik  adviseer dat pas na een een paar lessen te bekijken of dit wel echt nodig is. 

Als het wat kouder is, is het handig om een legging ,sportbroek en of t-shirt  over je kleding aan te treken dit is fijner voor bij de warming up .

Hoe ziet een les paaldansen er uit?

Een les paaldansen begint altijd met een warming-up. Dit is belangrijk want we willen natuurlijk blessures voorkomen. In de warming up word de focus vooral op lenigheid gelegd. geen zorgen, je hoeft nog niet lenig te zijn ik ga je helpen om je lenigheid te ontwikkelen en je nieuwe tips geven om op de juiste manier lening te worden. Als we opgewarmd en lenig zijn kunnen we in de danspaal. we beginnen met de basis en in de 8 tot 10 lessen heen leer je steeds nieuwe technieken op jou niveau.  Als  je sneller iets oppakt kan ik je verder helpen met een nieuwe oefening. Dat is het voordeel van kleine groepen . Aan het einde van de les doen we een korte cooling-down,  dit is om de spieren soepel te houden als we dit niet zouden doen dan kan het zijn dat je moeite krijgt met bepaalde oefeningen in de danspaal.. Paaldansen is namelijk een combinatie van lenigheid en kracht, de ultieme combinatie. 

Mag ik komen kijken naar mijn kind?

Natuurlijk mag je kijken naar jou kind en zijn talent. Als je je kind ophaalt is er na de  altijd nog even tijd  om de nieuwste tricks van jouw kind te bewonderen  . Ook tijdens de les mag er altijd een ouder of verzorger aanwezig zijn als zij het leuk vinden om te kijken . Als er animo voor is kunnen wij van de 8ste les een kijkles maken voor ouders, verzorgers. opa en oma en broertjes en zusjes. 

Wat verwacht ik van jou?

We moeten natuurlijk wel regels stellen, er staan 4 meter palen in Acrobatic Dreams en dat is best hoog. Je mag alleen naar boven klimmen als de docent dat goed keurt. Draaien in de paal en trucjes laag in de paal mag wel. Ik verwacht van de volwassenen dat zij hun eigen grenzen aan kunnen geven. Ik kan natuurlijk niet voelen wat jij voelt, wij gaan je wel zo veel mogelijk leren , dus ja je krijgt blauwe plekken en het zal ook wel eens pijn doen. Stop betekend ook echt stop voor jou als leerling en voor ons als docent, als de grens mentaal of fysiek is bereikt vertellen wij elkaar dat!  Ik verwacht niet van jou dat je alles  allemaal in een keer kan of weet,  een eigen grens aangeven kan soms best wel moeilijk zijn. 

 

Deelnemen aan de lessen en of activiteiten en het betreden van de studio  Acrobatic Dreams is geheel op eigen risico.